Vitray Tamás döbbenetes szavai a magányról

2020.05.22 19:11

Jelenlegi életkörülményeiről mesélt a magyar televíziózás ikonikus alakja.

Vitray Tamás

 

Tavaly bombaként robbant a hír, hogy a legendás sztárpár, Vitray Tamás és Kállai Bori útjai több évtizednyi házasság után külön utakon folytatja tovább. Válásuk valósággal sokkolta a hazai sajtót és a közönséget is. Ugyanakkor az is hamar kiderült, hogy szakításuk békességben, csendben történt, a 87 éves Vitray pedig hajdani feleségére hagyta közös otthonukat és számos értékes vagyontárgyukat is. A gáláns televíziós azóta már elköltözött, és bár napjai kissé magányosan telnek, mégsem panaszkodik. Jelenlegi életkörülményeiről a Best magazinnak számolt be.
 
Van egy kis gyakorlatom az egyedüllétben, hiszen két házasság között éltem két évet egyedül, körülbelül tudom, hogy milyen ez. És erre én nagyon alkalmas vagyok, mert sosem unatkozom egyedül. Egyszerű dolgokkal beérem. A felkelés rítusa mindig ugyanaz, elég álmosan ébredek, mert altatóval alszom. Reggelente biciklizem és tornázom. Aztán reggelit készítek, mindig ugyanazt. Kefirt szezámmaggal és lenmaggal. Aztán két szelet pirítós kenyeret vajjal és lekvárral, végül egy-két kapszulás kávé" 
 
- fogalmazott a Kossuth-díjas újságíró, a hazai televíziózás történetének megkerülhetetlen alakja.
 
A nagyszerű televíziós tehát nem panaszkodik, magányosan, csendesen, de mégis aktívan tölti nyugdíjas éveit. Sőt, Vitray azt is elmondta, hogy a megváltozott életkörülmények még új tevékenységekre is késztették: bár eddig sosem főzött, most, hogy ismét agglegény lett, még erre is sikerült rávennie magát. Amikor a Best nála járt, épp prézlis karfiolt készített a 87 esztendős legenda, aki azt is elárulta, hogy mára már szinte teljesen leszokott a tévézésről.
 
forrás: femcafe.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2020.05.27 07:15
Garázdaság vétsége miatt emelt vádat az ügyészség.   Két férfi január 18-án este egy tiszaújvárosi sörözőben italozott. Egyikük ittas állapotban a kiszolgálópult előtt minden ok nélkül...
2020.05.26 13:11
Két kamion ütközött össze a 38-as főúton, Tokaj és Rakamaz között május 26-án.    A délben történt balesetről a katasztrófavédelem azt írja, hogy rakamazi és nyíregyházi tűzoltók...
2020.05.26 10:48
A megye rendőri szervei 2020. május 25-én egy-egy főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt, a távoltartó határozat szabályainak megszegése, valamint tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu