Tízmillió forintos támogatást kapott Zalatnay Sarolta Káslert Miklóstól

2021.09.14 18:15

Az Emmi-miniszter saját keretéből 10 millió forint támogatást adott Zalatnay Sarolta énekesnek "az életmű koncertkörútja megvalósítására".

Fotó: MTVA Fotó / Zih Zsolt
 
A nehéz anyagi körülményeiről rendszeresen nyilatkozó Zalatnay Sarolta júliusban miniszteri támogatást kapott. A Nemzeti Kulturális Alap emberi erőforrások minisztere számára fenntartott keretből 10 millió forintot hagyott jóvá Kásler Miklós - derül ki az NKA honlapján megjelent pályázati döntésekből. (Az egyedi pályázatok támogatását a miniszteri döntést követő hónapban teszik közzé az NKA honlapján.)
 
A pályázat címe "az életmű koncertkörút megvalósítása" volt, helyszínként Tárnokot jelölték meg - derül ki az augusztus elején megjelent pályázati közleményből. (A júliusi pályázati döntések között ennél nagyobb összegű támogatást csak kulturális szervezet vagy egyetem kapta: kiegészítő támogatást a tokaji írótábor szervezői, 12 millió forintot; a Kodolányi János Egyetem kiállításrendezésre 12,5 milliót, a Győri Balett városi gálaműsorra 12 milliót és az Eötvös Zeneművészeti Tehetségsegítő Alapítvány egy nemzetközi gitárfesztivál és verseny megrendezésére 15 milliót.)
 
A Blikk ma arról számolt be, hogy Zalatnay Sarolta néhány éve még azt nyilatkozta: utálja a politikát. Most viszont Érden fotózták le, ahol aláírta a Fidesz Stop Gyurcsány, Stop Karácsony petícióját. A kormánypárti rendezvény házigazdája a helyi Fidesz volt T. Mészáros András korábbi polgármesterrel az élen, és meghívták Dömötör Csaba államtitkárt és Aradszky András országgyűlési képviselőt is - írta a lap.
 
forrás: blikk.hu / napi.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.09.23 10:13
A megye rendőri szervei 2021. szeptember 22-én engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt összesen két főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes...
2021.09.22 13:04
A balesetben egy személy sérült meg könnyebben.  Fotó: Juhász Ákos   Két autó ütközött össze szerdán délben a Kis-Hunyad és a Dayka Gábor utcák kereszteződésében. Tekintve, hogy a...
2021.09.22 10:13
A Kazincbarcikai és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2021. szeptember 21-én engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu