Szolgáltatási zavarok lehetnek a távhőszolgáltatásban Miskolcon, az Avas-délen

2021.01.12 10:19

A Csermőkei út mentén, az Avasi városrészt kiszolgáló távhő gerincvezeték egyik szakasza kilyukadt. A hibaelhárítási munkálatokat a MIHŐ Kft. szakemberei megkezdték, melyet a szolgáltatás fenntartása mellett kívánnak elvégezni.

Kapcsolódó kép
illusztráció
 
A hiba elhárítását a MIHŐ Kft. január 12-én, kedden megkezdte, mely a fűtés és melegvíz-szolgáltatást jelenleg nem akadályozza. A munkálatok előrehaladásával egyes lakóépületek esetében előfordulhat csökkent értékű fűtés szolgáltatás - áll a cég közleményében.
 
A Csermőkei úti gerincvezetéki lyukadás helyszínén több feltárt munkaterület látható, melyekből folyamatosan gőz távozik. A feltárt munkaterületeket a hibajavítást követően is fenntartják annak érdekében, hogy a hibás vezetékszakasz ellenőrzését folyamatosan biztosítani tudják. A későbbiekben az elkorrodált gerincvezeték nagyobb arányú cseréjét tervezi végrehajtani a MIHŐ.
 
forrás: mihokft
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.01.22 12:44
Több, engedély nélkül tartott élesfegyvert és lőszert foglaltak le a rendőrök egy miskolci férfitől. Fotó: police.hu   Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a...
2021.01.21 17:47
Egy nap alatt négy őzt gázoltak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján, ahol a járművezetőktől azt kérték: fokozott óvatossággal vezessenek, és ahol a vadveszélyt tábla is jelzi, lassítsanak. Különösen a kora...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu