Szabadidős rendőr fogta el a telefontolvajt Ózdon

2021.10.27 11:33

Vásárlás közben fogta el a szabadidős rendőr a telefontolvajt.

 
Az Ózdi Rendőrkapitányság munkatársa szabadidejében 2021. október 26-án, 14 órakor egy ózdi üzletben vásárolt. A szolgálaton kívüli rendőr arra lett figyelmes, hogy egy férfi eldobta a kosarát, majd futni kezdett, ebben a pillanatban megszólalt az áruvédelmi kapu, az áruház biztonsági őre pedig próbálta utolérni a menekülőt – tájékoztat a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőr a helyzetet értékelve szolgálatba helyezte magát, és utána eredt a férfinak, akit néhány utcasarokkal arrébb sikeresen feltartóztatott, az időközben értesített szolgálatban lévő rendőrök kiérkezéséig. A férfi ruházatának átvizsgálása során a lopott telefon is előkerült.
 
Az Ózdi Rendőrkapitányság lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a 36 éves helyi férfival szemben.
 
boon.hu
 
 
 
 
 

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu