Súlyosbodott Erzsébet királynő állapota

2021.10.21 11:58

Az utolsó pillanatban le kellett mondani az utazását.

Fotó: Shutterstock

Erzsébet királynő állapotáról sorra érkeznek a nyugtalanítóbbnál nyugtalanítóbb hírek. Először arról számolt be a sajtó, hogy majd húsz év után az uralkodó ismét bottal jelent meg a nyilvánosság előtt. Már ez önmagában aggodalomra adott okot a rajongóknak, de nemsokkal ezután újabb információ látott napvilágot, miszerint orvosai aggódnak II. Erzsébetért, ezért több szigorú szabályt is kénytelenk bevezetni az életébe. Szerdán pedig ismét szomorú hírek érkeztek a királynőről.
 
A Mirror beszámolójából kiderül, hogy II. Erzsébet Észak-Írországba utazott volna a napokban, azonban az utolsó pillanatban váratlanul lemondták a régóta várt eseményt. A hírek szerint orvosi tanácsra hozta meg ezt a döntést, mivel nincs abban az állapotban, hogy repüljön és végigcsináljon egy ilyen több napos hivatalos programot.
 
A királynő vonakodva fogadta el az orvosi tanácsot, hogy a következő néhány napban pihenjen. Őfelsége jó hangulatban van, és csalódott, hogy már nem tud elutazni Észak-Írországba, ahol ma és holnap egy sor kötelezettséget vállalt volna”
 
– nyilatkozta a Buckhingam-palota szóvivője.
 
Több forrás is megerősítette, hogy Erzsébet királynő a windsori kastélyba vonult vissza, ahol az elmúlt hónapokat is töltötte, illetve azt, hogy betegsége nincs összefüggésben a koronavírussal. 
 
Forrás: mirror.co.uk/news / 168.hu
 
 
 
 
 
 

Kék hírek

2022.01.26 10:32
A város tűzoltói két vízsugárral eloltották a tüzet. illusztráció   Tűz ütött ki egy negyven négyzetméter alapterületű lakóházban...
2022.01.26 09:54
Az Ózdi Járásbíróság ítéletet hozott annak a helyi férfinak az ügyében, aki hosszú időn át fenyegette, bántalmazta, esetenként bezárta...
2022.01.25 10:52
A tűzoltók eloltották a lángokat a Széchenyi utcában.   Teljes terjedelmében égett egy csaknem harminc négyzetméteres, fából épült garázs...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu