Őrizetben a mezőzombori betörő

2020.03.25 18:13

Elfogásáig több mezőzombori portára is betört az a helyi férfi, akit a rendőrök őrizetbe vettek.

 

Lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Szerencsi Rendőrkapitányság egy 47 éves mezőzombori férfival szemben. A gyanúsított 2020 februárjában és márciusában öt mezőzombori portára tört be. A besurranó tolvaj különféle használati eszközöket, szerszámokat, gázpalackot, étkészleteket, kegytárgyat tulajdonított el a sértettektől. A nyomozás eredményeként a rendőrök számos ellopott eszközt megtaláltak és lefoglaltak, amelyeket az eljárás során visszakapnak majd jogos tulajdonosaik.
 
A bejelentéseket követően a rendőrök azonosították, elfogták, majd gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették a besurranót. A Szerencsi Rendőrkapitányság a tetteit beismerő férfivel szemben 2020. március 25-én előterjesztést tett letartóztatásának ügyészi indítványozására.
 
police.hu
 
 
 
 
 

Hírek, aktualitások

2020.04.03 17:28
Mindenkit arra kérnek, hogy maradjon otthon, de érdekelheti valamilyen érintettseg okán, hogy Budapest-Hatvan-Miskolc vonalon várhatóan 20-40 perccel meghosszabbodik a vonatok menetideje, mivel a Pécel és Isaszeg közötti, csütörtök este meghibásodott biztosítóberendezést az éjszaka folyamán...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu