Nem engedte át a nyugdíjast a zebrán, azonnal elvették a jogsiját

2019.10.09 13:23

Két hónapra eltiltotta a rendőrség a vezetéstől azt a sofőrt, aki nem volt hajlandó átengedni egy idős férfit a zebrán Gödön.

 
A Dunakeszi Rendőrkapitányság járőrei a Pesti út és Köztársaság út kereszteződésénél lévő zebránál észlelték, hogy egy Vác irányából érkező autós nem adta meg az elsőbbséget egy idős bácsinak, amellyel fokozott balesetveszélyes szituációt teremtett. Az intézkedés alá vont sofőrnél az alkoholszonda is pozitív értéket jelzett.
 
A hatóság azonnal eltiltotta két hónapra a vezetéstől és pénzbírsággal sújtotta. Az ittas járművezetés szabályszegés végett a Dunakeszi Rendőrkapitányság közigazgatási eljárás lefolytatását kezdeményezte.


 
police.hu
 
 
 
 

Voks - 2019.

2019.10.10 18:12
Szórólapokkal és plakátokkal próbálja felhívni a figyelmet Borkai Zsolt polgármester ügyére a Magyar Szolidaritás Mozgalom Győrben.   Az önkormányzati választás előtt közvetlenül kezdett Borkai-ellenes kampányba a Magyar Szolidaritás...
2019.10.10 17:22
Budapest "NER-telenítését" ígéri Karácsony Gergely az önkormányzati választás után. A főpolgármester-jelölt öt pontban foglalta össze az erről szóló elképzeléseit.   A politikus egy csütörtöki, a Karmelita kolostor előtt tartott...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu