Miskolcon a Fidesz-KDNP fenntartja véleményét Jakab Péter nyugdíjasokat érintő kijelentéseiről

2017.03.09 14:58

Továbbra is az a véleményem, véleményünk: Jakab Péter nyilatkozatai alapján az a vélemény szűrhető le, hogy szerinte a miskolci nyugdíjasok megvásárolhatók és csak bulizni tudnak – mondta el csütörtöki sajtótájékoztatóján Soós Attila, a Fidesz miskolci frakciójának vezetője.

soos_attila_sajtaj_170309_ja_4.jpg

– A Miskolci Törvényszék egyelőre még nem jogerős, első fokú ítéletében sérelemdíj megfizetésére kötelezett, és arra, hogy a közgyűlés nyilvánossága elé tárjam azt a bírósági álláspontot, mely döntött arról, hogy én mit gondolok ebben a véleményem szerint Miskolc számára kiemelkedően jelentős kérdésben – ismertette Soós Attila.

Nos, én továbbra is fenntartom a véleményemet: Jakab Péter 2015. október 20-án tartott sajtótájékoztatóján, valamint későbbi nyilatkozataiban olyan kijelentéseket tett, amelyek számomra is összességében alkalmasok olyan következtetések levonására, amelyek szerint Jakab Péter szerint a miskolci nyugdíjasok megvásárolhatók és csak bulizni tudnak – fogalmazott a frakcióvezető.

Ezeknek a következtetéseknek a súlyát és eredményeit a közvélemény előtt Jakab soha nem merte vállalni. Jakab Péter inkább bátor módon pereskedik – fűzte hozzá a politikus.

A FIDESZ-KDNP városházi képviselőcsoportja, ahogy azt régóta a közgyűlésben is tesszük, ezúttal is bocsánatkérésre szólítja fel a jobbikos politikust. Ameddig Jakab Péter nem kér bocsánatot a miskolci nyugdíjasoktól közgyűlési felszólalásai alkalmával, továbbra is elhagyjuk a közgyűlési termet – zárta szavait a Fidesz miskolci képviselőcsoportjának a vezetője.


minap.hu

 

 

Kék hírek

2022.01.19 10:14
Engedély nélkül vezető sofőrrel szemben és anyagi káros balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.   A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy engedély nélkül vezető 41 éves helyi férfival szemben intézkedtek 2022. január 18-án. A szabálysértőt a rendőrök...
2022.01.18 13:03
Az Avasalja útra riasztották a mezőkövesdi tűzoltókat. illusztráció   Az eset kedd délelőtt történt. A tűz egy szomszédos épület szigetelését is érintette mintegy öt négyzetméteren. A tűzesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu