Miskolc után Gödöllőn is ,,belengette" Orbán Viktor: jobb ha tudják a szavazók, akkor tudja támogatni a várost ha...

2019.10.09 10:02

Arról beszélt a Fidesz polgármester jelöltjének, hogy ellenséges közegben a kormánnyal nem lehet együttműködni.

Orbán Gödöllőről: Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele - videó
 
Miskolc után Gödöllőn is beszállt a kampányba Orbán Viktor miniszterelnök. A Facebook-oldalán megjelent videó szerint meglátogatta a Fidesz jelöltjének, Kolozs Csabának a családját, majd átbeszélték a kampányt érintő kérdéseket is.
 
Kolozs beszélt az utolsó mérésről is, elmondta, pártpreferencia alapján jobban állnak már, a kormányfő szerint a polgármesterválasztás lesz a nehéz feladat. (Gödöllőn hosszú ideje Gémesi György a polgármester.)
 
Orbán arról beszélt, hogy valamit csinálni kellene Gödöllőből: "Itt van a hóna alatt a fővárosnak és szerencsétlenkedünk vele." A kastély ügyét is felhozta, szerinte azért nem mozdult előre a felújítása, mert hiányzik a megállapodás a kormánnyal. "Akkor tudok pénzt és fejlesztést adni, sok mindent tudok segíteni, de az úgy nem lehet, hogy ellenséges közegben csinálunk valamit" - mondta.


Nem ez az első alkalom, hogy Orbán azt pedzegeti, hogy akkor tud egy város fejlődni, ha együttműködik velük a vezetése. A Miskolci Napló című műsorában Orbán azt mondta, ha a miskolciak fejlesztéseket, beruházásokat akarnak, ha meg akarják valósítani a már kidolgozott terveket, "akkor működjünk együtt", és "Miskolc próbáljon a nyerő oldalon maradni".
 
hvg.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2020.05.25 16:21
A lángok péntek dél óta mintegy tizenötezer kör- és kockabálára terjedtek át. Fotó: Keskeny Attila tűzoltó zászlós / BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság   Három napja dolgoznak a tűzoltók egy telephelyen keletkezett bálatűz felszámolásán Demjén határában – közölte a Heves...
2020.05.25 13:30
A megye rendőri szervei 2020. május 24-én két főt járművezetés az eltiltás hatálya alatt, míg további egy személyt tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt vettek őrizetbe. A szabálysértőket a rendőrök 72 órán belül bíróság elé állítják.   A miskolci járőrök egy, elfogatóparancs...
2020.05.24 15:08
A bíróság egy hónapra letartóztatásba helyezte azt a három férfit, akik a megalapozott gyanú szerint péntek hajnalban részt vettek a Deák téri verekedésben, s egyikük két embert halálra késelt. Fotó: Mihádák Zoltán / mti.hu   A Fővárosi Főügyészség az MTI-hez vasárnap eljuttatott...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu