Kiderült, hogy bukott le annak idején Lagzi Lajcsi

2021.09.17 06:37

A klóros víz és a gázszag árulta el a zenészt.

Korábbi felvétel a bírósági tárgyalás folyamán, hiszen az ítélethirdetéskor Galambos Lajos nem volt jelen a tárgyalóteremben
 
Fotó: riposzt.hu
 
Mint már ismert, a bíróság szerdán bűnösnek mondta ki első fokon Galambos Lajostazaz Lagzi Lajcsit – vesztegetés és lopás miatt. A bíró az indoklásnál kitért arra is, hogy a klóros víz és a gázszag buktatta le a zenészt – írta meg az Origo.
 
Miután Galambos Lajos csak minimális összegeket fizettek a közműszolgáltatóknak, nekik is gyanús lett a zenész, de eleinte, amikor megkeresték őket egy ellenőrzés miatt, akkor azzal védekeztek, hogy kevesen lakják a társasházakat, ezért kevés a fogyasztás. A vízzel kapcsolatban pedig arra hivatkoztak, hogy saját fúrt kútjuk van, onnan látják el a lakások vízellátását.
 
 
Amikor a szolgáltatóknak már nem volt elég a magyarázkodás és ellenőrizték a vízhasználatot, észrevették, hogy az óra nagyon kis értéket mutat, amikor pedig megnyitották a csapokat, az óra nem pörgött. Ráadásul kiderült, hogy a víz pont úgy klórozott, mint a szolgáltatók csapvize, ami nem lehetséges, ha valaki fúrt kutat vagy más természetes forrásból vett vizet használ. Mindezek után pedig az illegális leágazásokra is rátaláltak a vezetékek között.
 
Egy másik ellenőrzés során az illetékesek már éppen távozni készültek Galambos egyik ingatlanjából, amikor gázszagot éreztek, emiatt átvizsgálták a gázvezetékeket. Ekkor derült ki, hogy a zenész a gázt is lopja szabálytalan rácsatlakozásokkal. Ráadásul a gázórák állása is nulla közeli volt úgy, hogy más fűtési lehetőségeket nem találtak az ingatlanoknál.
 
forrás: atv.hu / origo.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.10.27 10:13
A B.A.Z. megye rendőri szervei 2021. október 26-án magánlaksértés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése...
2021.10.27 08:06
A tűzeset a Max Aicher utcában történt október 26-án. Az ózdi hivatásos tűzoltók két vízsugárral eloltották a...
2021.10.26 17:44
Sajópüspöki térségében, a Bánréve felé vezető szakaszon a mentés idejére az utat lezárták. Az elsődleges adatok...
2021.10.26 11:20
Az Ózdi Járásbíróság bíróság elé állítás keretében döntött annak a vádlottnak a büntetőjogi felelősségéről, aki 2021....
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu