Két napig nem lesz meleg víz az Avason és Miskolc belvárosában

2017.06.26 13:51

Nyári karbantartást végez a távhőszolgáltató cég, a Mihő Kft. Miskolcon kedden és szerdán.

A MIHŐ Kft. a lehető legrövidebb idő alatt végzi el a távhőszolgáltató rendszer nyári karbantartási munkáit.
 
2017-ben az alábbi területeken és időpontban szünetel majd a szolgáltatás a távhőszolgáltató rendszeren:
az Avason és a belvárosban június 27-én 00.00 órától – előreláthatóan június 28-án 24.00 óráig­­- szünetel a melegvíz-szolgáltatás. 
 
A diósgyőri és bulgárföldi városrészben idén nem lesz szolgáltatási szünet.
 
Felhívjuk azonban a fogyasztók figyelmét, hogy egyes hőközpontoknál, illetve kisebb ellátási területen előfordulhat néhány órás szolgáltatási szünet karbantartási munkák miatt. Erről a MIHŐ Kft. külön tájékoztatja az érintett lakóközösségeket.
 
A távhőszolgáltatási rendszer nyári karbantartása idején a melegvíz-csapokból hideg víz folyik, amennyiben ilyenkor azt használják, felesleges költséget okozhatnak. Ennek elkerülése érdekében javasoljuk, hogy a melegvíz-csapokat ne használják.
 
Mivel a lakóépületek belső fűtési rendszerében ezen időszakban is van víz, a radiátorcserét csak a MIHŐ-vel egyeztetve, a fűtési csövek ürítését követően lehet elvégezni.
 
MIHŐ Kft.
 
 

Kék hírek

2022.01.19 10:14
Engedély nélkül vezető sofőrrel szemben és anyagi káros balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.   A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy engedély nélkül vezető 41 éves helyi férfival szemben intézkedtek 2022. január 18-án. A szabálysértőt a rendőrök...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu