Jövő héttől nem kímél minket az időjárás: ónos eső, fagy, havazás jön

2018.11.23 09:46

Egyre inkább úgy tűnik, hogy sok csapadék, keddtől jelentős lehűlés érkezik, ismét havazhat.

Fotó: MTI/Mohai Balázs
 
Szombaton is sok felhő lesz felettünk, és többfelé kell számítani kisebb esőre, szitálásra. Sokfelé élénk, északnyugaton erős lehet a délies szél. Hajnalban -2 és +2 fok közötti értékeket, délután 4-12 fokot mérhetünk.
 
Vasárnap is esős, borongós lesz az idő, sokfelé szinte egész nap eshet. A legtöbb csapadék nyugaton, északnyugaton valószínű. Mérséklődik azonban a légmozgás, enyhébb hajnalra számíthatunk, és a legmagasabb hőmérséklet is 6 és 12 fok között alakulhat.
 
A jövő hét elején egy mediterrán ciklon határozhatja meg időjárásunkat, mely szeles, hétfőn esős időt, keddtől pedig lehűlést ígér. Hétfőn többfelé kiadósabb mennyiségű csapadék is érkezhet. Kedden a lehűlésből kifolyólag egyre nagyobb területen havazásba válthat át az eső.
 
idokep.hu
 
 
 
 

Kék hírek

2022.01.19 10:14
Engedély nélkül vezető sofőrrel szemben és anyagi káros balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.   A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy engedély nélkül vezető 41 éves helyi férfival szemben intézkedtek 2022. január 18-án. A szabálysértőt a rendőrök...
2022.01.18 13:03
Az Avasalja útra riasztották a mezőkövesdi tűzoltókat. illusztráció   Az eset kedd délelőtt történt. A tűz egy szomszédos épület szigetelését is érintette mintegy öt négyzetméteren. A tűzesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu