Irányt mutató kékfény

2020.11.26 15:46

Eltévedt turistáknak segítettek Miskolcon, a Vasgyári Rendőrőrs munkatársai.

 

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2020. november 25-én 18 óra előtt érkezett bejelentés két, a Csanyik-völgy környékén eltévedt hölgyről.
 
Az ügyeletvezető azonnal riasztotta a területhez legközelebb lévő szabad járőrpárt. A rendőrök a megadott erőszakaszon haladva autójukkal fény és hangjelzést adtak le, majd mindössze fél órán belül megtalálták az eltévedt nőket. A két hölgy elmondta jótevőinek, hogy délutáni kutyasétáltatásra indultak, azonban rájuk sötétedett, és nem találtak vissza az általuk ismert útra. A kékfény és a sziréna hangja mutatott irányt számukra.
 
A járőrök a két asszonyt szolgálati autójukkal a közeli parkolóhoz vitték, ahol már családtagjaik várták őket. Szerencsére az ijedtségen kívül más bajuk nem esett, orvosi ellátást nem kértek.
 
boon.hu
 
 
 
 
 

Hírek, aktualitások

2021.01.25 17:49
Az ügyfelek - egyes félreértésen alapuló, s a fogyasztók megtévesztésére is alkalmas hírekkel szemben - sem a jelenlegi, sem a jövőbeni hiteleiknél nem veszítik el „tiszta” adósi besorolásukat a bankoknál pusztán azért, mert a törlesztési...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu