Gázolt a vonat Taktaharkánynál, de túlélte a lány!

2020.05.22 14:41

Úgy tudjuk, egy fiatal lányt gázolt el a vonat Taktaharkánynál, az egyelőre nem tisztázott, hogy szándékosan lépett-e a jármű elé.

 
Nagy rendőri, és mentős jelenlét mellett helyszínelik azt a balesetet, amely kora délután történt Taktaharkányban. Úgy tudjuk egy fiatal lányt ütött el a vonat. A Rutin tájékoztatása szerint a baleset miatt az autós forgalom is torlódik a Kazinczy utcán.
 
Információink szerint a lány a sínpálya mellett álldogált, ami miatt a vonat vezetője lassított, így amikor a jármű elé lépett, akkor el tudta kerülni a komoly gázolást – valószínűleg ennek köszönhető, hogy – bár komoly sérülésekkel – túlélte az esetet.
 
A megyei rendőr-főkapitányságtól kapott tájékoztatás szerint súlyos sérüléseket szenvedett el a gyalogos, de végig tudatánál volt, mentőhelikopter szállította kórházba.
 
boon.hu
 
 
 
 
 

Hírek, aktualitások

2020.05.27 11:13
Bár ha most kinézünk az ablakon: 'hát... most éppen nincs strandidő! A létesítményekben azonban már a karbantartások utolsó fázisában járnak, így várhatóan semmi akadálya nem lesz annak, hogy Miskolctapolcai és a Selyemréti Strand is megnyisson...
2020.05.27 10:17
A felhatalmazási törvény visszavonásáról szóló javaslatba eldugott ötlet értelmében a tiszti főorvos kezdeményezhetné a válsághelyzet elrendelését és visszavonását.   Izgalmas dolgot csempésztek bele a rendkívüli jogrend megszüntetésére...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu