Folytatódik a csendes téli idő

2018.11.29 06:09

Komolyabb csapadék nem várható.

Kapcsolódó kép
 
Délkelet felől megnövekszik a felhőzet, a legtöbb napsütés az Alföld legészakibb részén és az Északi-középhegység területén lesz.
 
Helyenként – a legnagyobb eséllyel az Alföldön és a Duna vonalában – hószállingózás, a déli órákban havas eső is előfordulhat.
 
A keleti, délkeleti szél időnként megélénkül.
 
A legmagasabb nappali hőmérséklet -1 és +3 fok között alakul. Késő este -5, 0 fok valószínű – írja előrejelzésében az Országos Meteorológiai Szolgálat.
 
Péntek hajnalban lehet -10 fok is
 
Pénteken az ország keleti felén naposabb, nyugaton felhősebb idő valószínű, de csapadék nem várható. A Dunántúlon megélénkül a délkeleti szél, északnyugaton erős lökések is előfordulhatnak. Hajnalban országszerte fagyni fog, sokfelé -5 fok körüli, a derültebb, havas tájakon ismét -10 fok körüli minimumokat mérhetünk. Napközben sem lesz melegünk, -3 és +2 fok közötti maximumokra van kilátás.
 
Téli idővel érkezik a december
 
Szombaton változóan napos-félhős idő várható, nyugaton időnként a hó is szállingózhat, gyenge havazás is kialakulhat. A fagyos reggelt követően mindössze -2 és +2 fok közé melegszik a levegő.
 
omsz.hu
 
 
 
 
 
 

Kék hírek

2022.01.19 10:14
Engedély nélkül vezető sofőrrel szemben és anyagi káros balesetek helyszínén intézkedtek a rendőrök Borsod-Abaúj-Zemplén megyében.   A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai egy engedély nélkül vezető 41 éves helyi férfival szemben intézkedtek 2022. január 18-án. A szabálysértőt a rendőrök...
2022.01.18 13:03
Az Avasalja útra riasztották a mezőkövesdi tűzoltókat. illusztráció   Az eset kedd délelőtt történt. A tűz egy szomszédos épület szigetelését is érintette mintegy öt négyzetméteren. A tűzesethez a mezőkövesdi hivatásos tűzoltókat riasztották, akik három vízsugárral eloltották a lángokat, majd...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu