Ferenc pápa kassai látogatása miatt változik a forgalmi rend egy forgalmas B.A.Z. megyei főúton

2021.09.14 08:02

 A hármas főút arnóti körforgalom és Tornyosnémeti határátkelőhely közötti szakaszán szeptember 14-én, kedden korlátozzák a tranzit teherforgalmat.

 
Nem közlekedhet tranzit teherforgalom a 3-as főút arnóti körforgalom és Tornyosnémeti határátkelőhely közötti szakaszán szeptember 14-én, kedden reggel 6:30 és délután 17 óra között - írja  közleményében a Magyar Közút Nonprofit Zrt. 
 
- A korlátozást Ferenc Pápa kassai látogatása miatt vezetik be a szakemberek, mert Szlovákia tájékoztatása alapján 8 és 18 óra között a 3,5 tonna össztömeget meghaladó tehergépjárművek nem léphetnek be Szlovákiába a Tornyosnémeti határátkelőn. Szlovákia területére ezalatt a sátoraljaújhelyi, illetve a bánrévei határátkelőket használhatják az érintett közlekedők - írják.
 
Az elrendelés idejére „3,5 tonna tehergépkocsival behajtani tilos” tábla „TRANSIT” illetve „BORDER CLOSED, HATÁR LEZÁRVA 8:00-18:00” kiegészítő táblák lesznek kihelyezve az arnóti körforgalom 3-as főút Tornyosnémeti felé kivezető ágán, továbbá a 39-es és a 3-as főutak encsi körforgalmú csomópontjának Tornyosnémeti felé kivezető ágán. A gyorsforgalmi utakon változtatható jelzésképű táblák, az érintett csomópontokban pedig rendőrök segítik majd a közlekedőket.
 
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kér mindenkit, hogy még indulás előtt tájékozódjanak a korlátozáshoz kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a társaság Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.
 
internet.kozut.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.09.22 13:04
A balesetben egy személy sérült meg könnyebben.  Fotó: Juhász Ákos   Két autó ütközött össze szerdán délben a Kis-Hunyad és a Dayka Gábor utcák kereszteződésében. Tekintve, hogy a...
2021.09.22 10:13
A Kazincbarcikai és a Tiszaújvárosi Rendőrkapitányság 2021. szeptember 21-én engedély nélküli vezetés, illetve tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy-egy férfival szemben indított...
2021.09.21 16:10
A Tiszavíz Vízerőmű Kft. kiskörei telephelyén az egyik turbina tervezett, éves karbantartása során történt robbanás hétfőn – közölte az MVM kedden az MTI-vel. Kiemelték, az események a másik három...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu