Féltékenységből ütötte-rúgta a nyílt utcán

2021.01.10 17:06

Azt feltételezte, hogy a nővel csalja meg a férje, így rátámadt, amikor találkozott vele.

A Kazincbarcikai Járási Ügyészség garázdaság és könnyű testi sértés miatt vádat emelt egy nővel szemben, aki azért bántalmazott egy másik nőt, mert azt gondolta róla, hogy vele csalja meg a férje.
 
A vádirat szerint 2020. október 20-án a vádlott kerékpárral közlekedett az egyik Kazincbarcikához közeli kisvárosban, amikor meglátta a vele szemben gyalogosan haladó sértettet, akiről azt feltételezte, hogy szerelmi viszonya van a férjével.
 
A vádlott a sértett közelébe érve leszállt a biciklijéről, odament a másik nőhöz, és közölte vele, hogy vigye a férjét, ahová akarja, majd ököllel többször arcon ütötte. A sértett az ütések következtében megszédült, rádőlt a vádlott kerékpárjára, majd azzal együtt a földre esett. A vádlott ekkor combon rúgta a sértettet és megrángatta a haját, majd távozott a helyszínről.
 
A megtámadott nő a bántalmazás következtében nyolc napon belül gyógyuló sérüléseket szenvedett, és könnyű testi sértés miatt magánindítványt terjesztett elő a vádlottal szemben.
 
A járási ügyészség a büntetlen előéletű nővel szemben tárgyalás mellőzésével, próbára bocsátásra tett indítványt a Kazincbarcikai Járásbíróságnak.
 
boon.hu
 
 
 
 

A covid-os betegek otthoni ápolása

2020.12.18 16:39
A covidos betegek otthoni ápolása Tanácsok a Pécsi Tudományegyetemről Hasznos videó! Tekintse meg!   Milyen gyógyszerekkel csillapítsunk lázat koronavírus esetén? Szedjünk-e vitaminokat, köhögésre gyógyszert covid alatt? Szabad-e párásítani, illóolajat használni? Szedjünk-e vérhígítót?...

Hírek, aktualitások

2021.01.22 13:35
Az orosz vakcina beszerzése örömteli hír, a szennyvízminták alapján pedig kedvező a vírus...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu