Dobrev Klára: Ha még egyszer ezt mondja nekem egy fideszes, nagyon mérges leszek

2021.09.15 15:46

Az Orbán-kormány 1600 milliárd forintnyi devizahitel felvételére készül. Az államadósságot és a hiánycélt nem bántja az óriás-kötvénykibocsátás, de az inflációt teljesen elengedte a kabinet. Így nem csak a hitelek, minden tartósan drágulhat.

Az Államadósság Kezelő Központ hétfői bejelentésére reagált kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány vélhetően ezzel az összeggel kívánja pótolni „a magyar jogállamiság hiányosságai és a féktelen kormányzati korrupció” miatt kieső uniós pénzeket. 
 
Dobrev Klára elmondta, hogy az uniós hitel sokkal olcsóbb lett volna, mert nem Magyarország, hanem az Európai Unió viseli közösen a kockázatot. Szerinte azonban ez nem volt jó a kabinetnek, mivel csak előre meghatározott és szigorúan ellenőrzött célokra lehet felvenni. 
 
Ha még egyszer egy fideszes azt mondja nekem, hogy a baloldali kormányok adósították el az országot, nagyon mérges leszek 
 
– szögezte le Dobrev, aki szerint akkor kisebb volt az államadósság, mint amivel az Orbán-kormány fogja átadni a kasszát egy esetleges kormányváltás alkalmával. 
 

 
forrás: atv.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.11.30 15:26
A Miskolci Járási Ügyészség vádat emelt egy 49 éves férfi ellen lopás bűntette és közveszélyokozás vétsége miatt.   Az elkövető a családi ház gázmérő óráján lévő vezetéket megbontotta, átvezette a garázsba, ahol méretlen gázzal töltötte az...
2021.11.30 10:17
A Miskolci és az Edelényi Rendőrkapitányság 2021. november 29-én engedély nélküli vezetés, önkényes beköltözés, tiltott prostitúció, illetve garázdaság szabálysértés elkövetése miatt összesen öt személlyel szemben indított eljárást.   A...
2021.11.29 19:04
Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt hétfőn kora este Miskolcon, a Klapka György utcán.   Elütöttek egy embert hétfő este Miskolcon, az Avason. Úgy tudjuk, a zebrán kelt át a gyalogos, akinek nem adta meg az elsőbbséget...
<< 1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu