Dobrev Klára: Ha még egyszer ezt mondja nekem egy fideszes, nagyon mérges leszek

2021.09.15 15:46

Az Orbán-kormány 1600 milliárd forintnyi devizahitel felvételére készül. Az államadósságot és a hiánycélt nem bántja az óriás-kötvénykibocsátás, de az inflációt teljesen elengedte a kabinet. Így nem csak a hitelek, minden tartósan drágulhat.

Az Államadósság Kezelő Központ hétfői bejelentésére reagált kedd este az ATV Egyenes beszéd című műsorában Dobrev Klára. A DK miniszterelnök-jelöltje szerint a kormány vélhetően ezzel az összeggel kívánja pótolni „a magyar jogállamiság hiányosságai és a féktelen kormányzati korrupció” miatt kieső uniós pénzeket. 
 
Dobrev Klára elmondta, hogy az uniós hitel sokkal olcsóbb lett volna, mert nem Magyarország, hanem az Európai Unió viseli közösen a kockázatot. Szerinte azonban ez nem volt jó a kabinetnek, mivel csak előre meghatározott és szigorúan ellenőrzött célokra lehet felvenni. 
 
Ha még egyszer egy fideszes azt mondja nekem, hogy a baloldali kormányok adósították el az országot, nagyon mérges leszek 
 
– szögezte le Dobrev, aki szerint akkor kisebb volt az államadósság, mint amivel az Orbán-kormány fogja átadni a kasszát egy esetleges kormányváltás alkalmával. 
 

 
forrás: atv.hu
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.10.22 10:07
Az Encsi Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. október 21-én garázdaság szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit hetvenkét órán belül állítja...
2021.10.21 10:07
A Miskolci Rendőrkapitányság egyenruhásai 2021. október 20-án tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt egy főt vettek szabálysértési őrizetbe. Az illetékes rendőrkapitányság a személyi szabadságában korlátozott férfit hetvenkét órán belül...
2021.10.20 20:29
A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Főügyészség vádat emelt egy 28 éves férfi ellen terrorcselekmény bűntette miatt. Az öngyilkosságra készülő férfi a rendőrökkel akarta magát lelövetni úgy, hogy kést használva majd eljátssza, mintha bántaná az...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu