90 éves bácsi kóborolt el, megtalálták a rendőrök

2015.05.04 10:57

Megtalálták a rendőrök azt a 90 éves bácsit, aki május 3-án reggel távozott algyői otthonából ismeretlen helyre. A kutatásban nyomkövető kutya is részt vett.

Egy 90 éves bácsi tűnt el május harmadikán reggel, a bejelentést követően a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központja jelentős rendőri erőt irányított a helyszínre, valamint kérték a helyi polgárőrség segítségét is. A kutatásban nyomkövető kutya is részt vett - olvasható a police.hu-n.

A sajtófelhívás közzétételét követően érkezett jelzés arról, hogy látták a bácsit egy algyői telephely közelében. A rendőrök a bejelentést ellenőrizve találták meg az idős férfit 16 órakor.

Az ijedtségen kívül szerencsére nem esett nagyobb baja, de a rendőrök kora miatt mentőt hívtak hozzá.

police.hu

 

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu