A YouTube is felfüggesztette Donald Trump csatornáját

2021.01.13 07:27

Egyre kevesebb platformon tud megnyilvánulni Donald Trump, akinek fiókját a Twitter és a Facebook után most a YouTube is felfüggesztette.

 
A YouTube közleménye szerint a távozó amerikai elnök csatornáját legalább egy hétre függesztették fel, az okok közt a felhasználói szabályzat megsértését jelölték meg. Hozzátették, hogy a tiltás időtartama meghosszabbítható két további fázisban: a másodikban kéthetes felfüggesztés jár, a harmadikban pedig végleges kitiltás.
 
A YouTube közölte a CNN-nel, hogy Trump csatornáján legutóbbi videója „erőszakra buzdított”, emiatt a videót is eltávolították. Ugyanakkor Trump a mexikói határfalnál mondott beszédében közölte, hogy a Capitoliumnál történt zavargásokat kiváltó beszéde „teljesen helyénvaló” volt, és szerinte felfüggesztésével „a szólásszabadságot eddig soha nem tapasztalt támadás érte”. 
 
forrás: cnn.com
 
 
 
 
 
 

Kék hírek

2021.01.22 12:44
Több, engedély nélkül tartott élesfegyvert és lőszert foglaltak le a rendőrök egy miskolci férfitől. Fotó: police.hu   Lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytat büntetőeljárást a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság egy 70 éves...
2021.01.21 17:47
Egy nap alatt négy őzt gázoltak el Borsod-Abaúj-Zemplén megyében - közölte a rendőrség csütörtökön a honlapján, ahol a járművezetőktől azt kérték: fokozott óvatossággal vezessenek, és ahol a vadveszélyt tábla is jelzi, lassítsanak. Különösen a kora reggeli és az esti órákban nagymértékű vadmozgásra...
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Elérhetőség

Impresszum: Borsod - Abaúj - Zemplén Megyei és Miskolc Városi Nyugdíjasok Érdekvédelmi Szövetsége 3530 Miskolc, Kazinczy u. 3.

Az átvett tartalmak hitelességért, igazságtartalmáért nem vállalunk felelősséget. Vélemények: a megjelenő vélemények nem feltétlenül tükrözik szövtségünk álláspontját. Jogsérelem esetén keresse a forrásként hivatkozott tartalomgazdát.
tel: 06-70-548-14-23
fax: 46-326-951
borsodnyesz@citromail.hu